Panoráma apartmanház

Panoráma apartmanház

Ha Ön a Balaton déli partján egy különleges atmoszférájú, különálló, panorámás tóparti ingatlanban szeretne nyaralni, amely ugyanakkor csendes környezetben van, előtte pedig a környék legkiválóbb ingyenes strandja található, akkor ne is keressen tovább! A nyaraló exkluzivitását a helyszín biztosítja.

Páratlan módon a déli part e pontjáról a Balaton felvidék ikonikus vulkáni hegyei, a Badacsony, a Szent György hegy, Szigliget, Gulács, és Csobánc egymás kitakarása nélkül látszanak, mindamellett egészen közel van a Fonyódi hegy is. A kilátást élvezheti tetőteraszunkról is!

Mivel a ház egy korábbi üdülő feltöltött területén kialakított villanegyedben, mélyen a Balatonba nyúló félszigeten fekszik, ezért kitűnő az előtte lévő strand, iszap, hínár, kagyló itt nem jellemző. Úszáshoz pedig nem kell több száz métert a mederben gyalogolni. A félsziget két oldalán nagy nádas ad otthont a vízi élővilágnak. A nád kócsagok, nyári ludak, rétihéja és sok más állat otthona, melyek sokszor a házból is megfigyelhetőek.

 Az üdülőterületen nincs átmenő forgalom, a környék gyermekes családoknak, pihenni vágyóknak nyaralásához ideális. A Balaton a kaputól 35 méterre hullámzik, a szabad strand nappal kiváló fürdési, éjszaka horgászati lehetőséget nyújt.

Az ingatlan rövid leírása

A Panoráma Apartmanház Fonyód-Alsóbélatelepen található. A házban három lakrész áll rendelkezésre. Az alsó szinten két, külön bejáratú, közös udvarú, 45 m2-es apartman található, négy-négy személy részére, egy hálószobával és egy nappalival illetve 16-16 m2-es teraszokkal. Ezek A/1 és A/2 apartmanjaink.

A felső A/3-as apartman, 70 m2-es, önálló udvarrésszel és bejárattal rendelkezik, a két hálószobában és a nappaliban 6 személynek tudunk helyet biztosítani. Az emeleti lakrészhez két 23, illetve 28 m2– es  panorámás terasz tartozik.

Az  önálló lakrészek  úgy lettek kialakítva, hogy mindegyikből látszik a Balaton  leghíresebb hegye, a Badacsony. A kilátás a tóra akár a hálószobából vagy a nappaliból és a teraszokról is biztosított.

A zárható udvaron gépjármű parkolhat, vízi sporteszköz, kerékpár tárolható.

Természetesen számos lehetőség van a környéken a fürdés mellett, mint például a biciklizés, vagy a kirándulás. Ha pedig horgászni szeretne, ezt megteheti stégünkről, vagy az egyik csónakunkból is.


Ne hagyja ki a lehetőséget!Apartmanjaink

Válassza ki kedvenc apartmanját még ma!

Felkeltettük érdeklődését?


Korábbi vendégeink véleményei

nmth_ tomi
nmth_ tomi
2022-07-07
Nagyon jól felszerelt és modern apartmanok
Lajos Csaba Kiss
Lajos Csaba Kiss
2021-08-29
Korrekt szállás, igényes berendezés, jól fel volt vszerelve az apartman. Ami a lényeg, hogy közvetlen vízparti.
Gyula Tímár
Gyula Tímár
2020-08-21
Szuper

Hol vagyunk?

Kérdése van?

hu_HU