Alap információk

Alap információk

Az apartmanokban az ablakokon és ajtókon elhúzható szúnyogháló és redőny van, illetve hűtő-fűtő légkondicionáló készülékek biztosítják a kellemes hőmérsékletet. Hűvösebb napokra padlófűtés is rendelkezésre áll. A teljesen felszerelt konyhában többek között automata kávéfőzőgép illetve sütő, hűtő és az alsó apartmanokban mosogatógép is található. Minden apartmanban mosógép áll rendelkezésre. Ingyenes korlátlan wifi, magyar tévéadók állnak rendelkezésre és az alsó apartmanokban német nyelvű adások is vannak. ( Astra műhold vétele biztosított)

A környéken több étkezési lehetőség is elérhető: egy Strandbüfé, Halsütő, Lángosos; a legközelebbi bolt autóval 3 percre található. Spar, Rossmann és más kisebb üzletek 5 kilométeres körzetben találhatók. A Spar közelében van a déli part leghíresebb piaca is, ami szerdán és szombaton várja a vásárlókat. A városközpontban van könyvtár, gyógyszertár, posta, illetve a hajóállomás, ahonnan hajótúrákat tehetünk például Badacsonyba. A kikötő mellett található egy kisebb vidámpark is.


A teraszokon kényelmesen lehet enni vagy pihenni. Az alsó apartmanokhoz tartozik egy-egy terasz kültéri asztallal és 4-4 székkel. A felső apartmanhoz két nagy terasz tartozik 1-1 asztallal és 4-4 székkel.

A Balaton vize más déli parti strandokhoz képest viszonylag gyorsan mélyül, de kisgyermekek számára is ideális, mivel az első szakaszon nem túl mély.

Az apartmanokhoz az udvarban gépkocsibeállás biztosított elektromos kapun keresztül a kertrészekbe ( 1 gépkocsi/apartman a négyszemélyes alsó apartmanokhoz; 2 gépkocsi a felső apartmanhoz)

 • Szabályok:
  • Dohányzásra csak a kertben van lehetőség!
  • Állatokat nem áll módunkban fogadni!
  • Sátrazni nem lehet!
  • Kerékpárokat és egyéb nem lakásba való eszközöket az apartmanokba bevinni nem lehet!
  • Elektromos járművek akkumulátorának töltése csak külön megbeszélés alapján lehetséges 3*16 amperrel.

Kerthasználat:

A kert Előd utca felőli részét kizárólag a felső apartman (A/3) vendégei használhatják, az alsó apartmanoknak a kert másik fele áll rendelkezésre közösen. Mindegyik kertrészből külön kapu nyílik az utcára. Az alsó apartmanok bérlői számára egy nagy kerti asztal kitekerhető napellenzővel biztosított közös használatra.


hu_HU